+421 37 6522 523
+421 915 774 213
+421 903 722 734
Pondelok - Piatok:
09:00 - 12:00
a 13:00 - 15:00
Bombovo
Novozámocka 230
949 01 Nitra

Detské tábory v roku 2020

Tento rok máme pre všetkých letných nadšencov v našej táborovej ponuke naozaj všeličo. Pripravili sme 27 rôznych tém, ktoré budú sprevádzať deti počas celého pobytu. Každý si príde na svoje a nikto určite nebude sklamaný. Malý či veľký, ani jednému neostane čas na nudu. Tak si poďme spoločne predstaviť naše vaše Bombovo 😊 

 

 

Adrenalín v žilách

Tábory v tejto kategórii sú ako stvorené pre všetkých tých, ktorí milujú dobrodružstvo a nezľaknú sa žiadnej výzvy. Odvaha, vášeň a odhodlanie prekonať svoj strach sú predpoklady pre každého účastníka adrenalínových táborov. Naučiť sa maskovať ako profík tak, aby v lese človek úplne splynul s okolím, preliezať lanovou dráhou vo výške, stavať bunkre, zjazd kolobežkou či vodný splav, Wood kemp a Adrenalínfest sú tie pravé miesta, kde všetky tieto zážitky nikoho neobídu. Počítačové hry, v ktorých musí hlavný hrdina bezpodmienečne zneškodniť zlosynov, sú niečo, čo nemusíš zažiť len cez obrazovku, pretože sme pripravili tábor ako stvorený pre gamerov.

 

 

Kde bolo, tam bolo

Kto miluje príbehy, nech zdvihne ruku. Stať sa princeznou či rytierom, mať superschopnosti, alebo vedieť čarovať, vraj je to všetko len v knižke či filme? Omyl. Aj u nás v tábore je možné zažiť všetko to, čo naši obľúbení hrdinovia. Pripravte si čarodejnícky prútik a spolu sa vydáme do sveta Harryho Pottera plného fantastických zážitkov. Začiatočník či pokročilý, všetci sú vítaní. Fanúšikovia komiksov nezúfajte, aj pre vás niečo máme. Čo by to bolo za superhrdinu bez poriadneho výcviku? V akadémii superhrdinov pomôžeme každému objaviť svoju superschopnosť, vďaka ktorej zachráni svet. Piráti napínajú plachty, vo vzduchu cítiť rozbúrenú vodu a dobrodružstvo. Vydávajú sa na nezabudnuteľnú výpravu s cieľom rozlúštiť Glóriinu záhadu. Naskoč na loď, ak aj ty počuješ volanie mora. 

 

 

Mladý Picasso

V každom drieme kreatívny duch, ktorý len čaká, kedy ho niekto objaví, aby mohol ukázať svoje úchvatné schopnosti a jedinečné umelecké diela. Nájdi ho v sebe. Kreslenie, maľovanie, vytváranie neobyčajného z obyčajných vecí, ak vieš, že toto ti ide, potom si ten správny typ na ďalšie rozvíjanie svojich zručností v tábore Art level up. Medzi umenie patria samozrejme aj remeslá, preto je len prirodzené, že aj takto zameraný tábor máme pripravený pre všetkých nadšencov ľudovej tvorby. Príď sa naučiť ako vyrobiť krásne šperky pre mamku, hrnček na kávu pre tatka či vyzdobiť si svoj vlastný ľudový kroj, tak ako ho kedysi nosili naši prarodičia.

 

 

Športu zdar 

Čo by to bolo za leto bez pohybu, obľúbených športov a koníčkov? Cez prázdniny je ťažké zohnať celú partiu na poriadny florbalový zápas, lebo skoro každý kamoš je niekde rozlietaný. No toto už viac nebude problém, pretože v Letnej florbalovej akadémii sú všetci milovníkmi tohto rýchleho úžasného športu.

 

Aj iné koníčky stoja za to, aby ich človek ďalej rozvíjal. Napríklad taká jazda na koni je niečo, čo chytilo za srdce nejedného z nás. Preto sme do našej ponuky zaradila aj takýto tábor. V ňom sa v priestoroch krásneho ranča naučíte nie len niečo o koňoch, ale aj o starých Indiánoch a ich umení. Každý má v obľube niečo iné. Na jednej strane nerušená príroda, pokoj a ticho, na druhej vytrvalosť a odhodlanie, to je rybárčenie. Ak chceš vedieť ako chytiť poriadnu rybu, si na správnej adrese, Rybársky tábor to je to pravé.

 

 

Leto 2020 bude nezabudnuteľné pre každého, kto s rozhodne ho stráviť v našich bombových táboroch. Nikto neostane nespokojný a všetci odídu s kopou nových priateľstiev a jedinečných spomienok a zážitkov. Tak už ste si vybrali, v ktorom tábore zažijete tie najlepšie prázdniny? 

Tešíme sa na Vás 😊  

 

Ak bol tento článok pre Vás užitočný, nezabudnite lajknúť náš Facebook